MOROKLUMP: Cole Sprouse er kjent for sin gode humor – og nettopp dét kommer godt frem på stjernens «hemmelige» Instagram-konto. FOTO: Scanpix
MOROKLUMP: Cole Sprouse er kjent for sin gode humor – og nettopp dét kommer godt frem på stjernens «hemmelige» Instagram-konto. FOTO: Scanpix Vis mer

Cole sprouse

Dette er Cole Sprouses «hemmelige» Instagram-konto


TOPP: Cole Sprouse startet skuespillerkarrieren i svært ung alder.

Som 10-åring ble han internasjonalt kjent da han kapret rollen som Ross Gellers sønn, Ben, i «Friends» – og det var bare begynnelsen.

Senere fikk kjekkasen, i tospann med tvillingbroren Dylan, sitt eget show: «The Suite Life of Zack and Cody», og oppfølgeren «The Suite Life on Deck».

LES OGSÅ: Derfor er fansen bekymret for Kylie Jenner

Etter at Disney-suksessen tok slutt i 2011, trakk Cole seg tilbake fra rampelyset i en lang periode før han (heldigvis!) gjorde comeback som Jughead Jones i Netflix' «Riverdale» i fjor.

Nå er 25-åringen mer populær enn noensinne, og med stjernestatusen følger også en enorm fanskare; noe som igjen fører til at man blir tatt bilder av i tide og utide.

Dét er noe Cole har levd i mange år – og dermed er det kanskje ikke så rart at han har blitt usedvanlig god til å til ta fremmede som prøver å snike til seg et bilde av han på fersken!

LES OGSÅ: Kendall Jenner ble innlagt på sykehus rett før Oscars

Den spesielle ferdigheten får virkelig skinne på stjernens mindre kjente Instagram-konto, @camera_duels.

«Denne profilen er dedikert til menneskene der ute som tar bilder av meg i skjul og hvordan jeg tar bilder av dem først. Måtte det raskeste kameraet vinne», skriver skuespilleren i bioen.

Sjekk noen av de beste blinkskuddene under!