PRIVAT STJERNE: Selena Gomez deler ofte tanker og drømmer under konsertene sine, men er også flink til å ikke snakke altfor mye om livet sitt ellers. Foto: Scanpix
PRIVAT STJERNE: Selena Gomez deler ofte tanker og drømmer under konsertene sine, men er også flink til å ikke snakke altfor mye om livet sitt ellers. Foto: Scanpix Vis mer

selena gomez

Derfor kommer hun aldri til å snakke om kjærlighetslivet sitt igjen

Og Selena Gomez mener hun har en veldig, veldig god grunn til det...

TOPP: Vakre Selena Gomez pryder for første gang coveret av amerikanske Vogue - og i tillegg til å ta pusten fra oss i den vakre fotoshooten, har hun åpnet seg i et langt intervju med det anerkjente motemagasinet.

Den 24 år gamle stjernen, som fikk sitt gjennombrudd gjennom Disney, har hatt flere kjekke beilere i sin karriere - men det er uten tvil forholdet til Justin Bieber som fikk mest omtale.

LES OGSÅ: Chloë Moretz har tatovert seg under puppen - se bilde av den vågale tatoveringen her

Ikke bare skrev mediene spalte opp og ned om de to unge turtelduene da de datet, men har også i etterkant gitt det turbulente forholdet mye oppmerksomhet.

Og selv om Selena flere ganger snakket åpent om den tidligere kjæresten i pressen, har hun de siste månedene valgt å ikke avsløre noe om sin nye kanadiske flamme, The Weeknd.

LES OGSÅ: 9 rare ting du (garantert) ikke visste om Zara Larsson

Til tross for at hun og 26 år gamle Abel Tesfaye, som musikerkjæresten opprinnelig heter, har vært sammen i snart tre måneder har hun ikke snakket noe om forholdet deres i intervjuer.

Og grunnen? Vel, den avslører hun til Vogue. Ifølge henne selv har nemlig alt hun tidligere har fortalt om kjærlighetslivet sitt ødelagt for henne i etterkant - og derfor vil hun aldri åpne seg slik igjen.

LES OGSÅ: Så mye tjener Kardashian-søstrene på én enkelt Instagram-post

Selv om vi synes det er sååå trist at vi ikke får søte detaljer om «Abelena» servert rett fra stjernen selv fremover, må vi si at vi beundrer at hun er så flink til å beskytte privatlivet sitt.

Og det er jo ikke tvil om at hun og Abel har det utrolig bra sammen - og investerer svimlende summer i datene sine!

Det hete paret har vært på svindyr ferie sammen i romantiske Firenze, Italia, og for ikke lang tid tilbake ble de to artistene observert på en gigantisk yacht i Marina Del Rey i California.

Skal vi tro TMZ, koster det langt ifra lommerusk å leie den overdådige båten.

Tydeligvis måtte kjendisparet betale over 100 000 kroner for én kveld (vil du leie båten en ukes tid, koster det over 700 000 kroner, aka 85 000 dollar). Pjuh!

LES OGSÅ: Slik ser italienske Paolo fra «Lizzie McGuire»-filmen ut i dag