SNAKKER IKKE SAMMEN: Les hva en av 1D-gutta forteller om hvorfor bandet ikke har kontakt med hverandre. FOTO: Scanpix
SNAKKER IKKE SAMMEN: Les hva en av 1D-gutta forteller om hvorfor bandet ikke har kontakt med hverandre. FOTO: Scanpix Vis mer

One direction

Derfor har ikke 1d-gutta kontakt

Ett av medlemmene avslører

TOPP: Helt siden One Direction splittet opp har mange håpefulle fans ventet og håpt på at gruppa skal gjenforenes. Liam Payne forteller om hvorfor han nesten aldri snakker med den andre i bandet lenger.

På spørsmål om hvor ofte han snakker med de andre i One Direction svarer han følgende:

– For å være ærlig så har jeg ikke hatt noe særlig kontakt med dem i det siste, men vi tilbrakte fem år sammen, så jeg visste at det kom til å skje.

Les også: 7 ting alle jenter må slite med hver sommer

Videre er han klar på at han alltid kommer til å ha et spesielt bånd med de andre 1D-gutta og er ikke i tvil om at de vil finne tilbake til hverandre når alle har fått utforsket og gjort sine egen solo-greier en stund.

– De er de eneste som forstår hva jeg har gått gjennom og det er faktisk bare de som vet det og ser på meg med samme respekt som jeg ser på dem. Jeg kommer alltid til å ha et spesielt bånd med dem, men akkurat nå vil jeg bare at alle skal gå sine egne veier og nyte det de holder på med.

Liam syns det er en stor frihet i å endelig kunne legge mer av seg selv og sin personlighet i det han gjør, han tror de andre i bandet kjenner på det samme.

Les også: Alt vi vet om den neste «Fantastic Beast»-filmen

– Da jeg sa det om å være fri fra 1D, det som fikk alle til å gå helt av skaftet, så var det akkurat dette med friheten til å være seg selv, og ikke bare en del av et band, jeg mente. Og jeg syns det er vakkert at folk får mulighet til å se hver persons personlighet komme mer frem.

Selv har Liam lyst til å skrive en bok, han mener selv han har mange gode historier på lager. I mellomtiden kan vi glede oss til at det snart kommer ny musikk fra ham.

– Det kommer noe veldig snart, jeg teller egentlig bare ned timene.

Til slutt takker han fansen for tålmodigheten og kjærligheten, på vegne av seg selv og resten av 1D <3