Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Kellan Lutz

Derfor er han fortsatt singel

«Twilight»-hunken savner en kjæreste.
Kellan Lutz (26) har det meste man kan drømme om her i livet, men er det én ting den kjekke «Twilight»-skuespilleren savner så er det noen å dele livet sitt med.

26-åringen har vært singel siden forholdet til «90210»-skjønnheten AnnaLynne (23) tok slutt i november i fjor og Kellan innrømmer nå at singeltilværelsen kan være litt tung til tider:

- Jeg er ikke helt sikker på at jeg kan si jeg liker å være singel, forklarer filmstjernen i et nytt intervju med Ryan Seacreast og KIIS FM.

Men selvom Lutz, som i disse dager spiller inn komediefilmen «Syrup »i New York og designer en ny jeans-kollekasjon, savner å ha en kjæreste, er det likevel én ting som hindrer ham:

- Jeg har rett og slett ikke tid til å fokusere på å finne en kjæreste, røper 26-åringen.

Det betyr imidlertid ikke at Kellan har gitt opp troen på kjærlighet:

- Jeg har aldri sett Nikki [Reed, red.anm.] så lykkelig før og vi har blitt veldig nære hverandre gjennom disse filmene [Twilight-serien, red.anm.]. Jeg er bare så glad på hennes vegne, insisterer filmstjernen og refererer til Nikkis stormforlovelse med «American Idol»-deltakeren Paul McDonald.

- Det er så flott å se, spesielt i Hollywood, at ekte, flott lykke eller ekteskap eksisterer og jeg håper jeg blir invitert til bryllupet, legger den single kjekkasen til.


Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer