POPULÆR: Det er ingen tvil om at Selena Gomez er et av verdens aller mest gjenkjennbare fjes. Foto: Scanpix
POPULÆR: Det er ingen tvil om at Selena Gomez er et av verdens aller mest gjenkjennbare fjes. Foto: Scanpix Vis mer

Derfor droppet Selena Instagram - rett etter å ha blitt verdens mest fulgte

Hun kan ikke engang passordet til sin egen konto lenger...

TOPP: Selena Gomez har vært i rampelyset helt siden hun var 10 år gammel og fikk en rolle i «Barney & Friends» (hvor hun forøvrig spilte sammen med tidligere BFF Demi Lovato).

I dag har brunetten utallige film- og serieroller under beltet, i tillegg til å ha sluppet hele seks album – tre sammen med bandet The Scene, og tre som soloartist.

LES OGSÅ: Dette klesplagget kan være grunnen til at du har vondt i ryggen

Og så stjernens romanser har vært stort slått opp i mediene; spesielt ble forholdet med Justin Bieber fulgt med haukeøyne, både av fans og presse. Den profilerte duoen gjorde det slutt i 2012, i dag er «Come and Get It»-sangerinnen lykkelig med musikerkollega The Weeknd.

Selenas stadig økende popularitet har selvfølgelig også gjort utslag på sosiale medier, og i desember i fjor ble hun den mest fulgte personen på Instagram.

LES OGSÅ: Slik ser Paolo fra «Lizzie McGuire: The Movie» ut i dag

Slettet Instagram fra telefonen sin

Å holde Instagram-rekorden for flest følgere er nok en nyhet mange ville jublet over, men for Selena hadde det motsatt effekt. Der og da bestemte nemlig skjønnheten seg for å slette appen fra telefonen, og i dag husker hun ikke engang passordet til kontoen sin.

I stedet er det assistenten hennes som styrer hva som legges ut og hva som «likes». Det skriver Seventeen.

– Så snart jeg ble den med mest følgere, freaket jeg ut. Det hadde blitt så altoppslukende for meg, sier Selena i et nytt intervju med Vogue.

LES OGSÅ: 9 rare ting du garantert ikke visste om Zara Larsson

– Jeg våknet opp til Instagram, og sovnet til Instagram. Jeg var avhengig. Det føltes ut som jeg så ting jeg ikke ville se. Det fikk meg til å tenke på ting jeg ikke ville bry meg om. Jeg føler meg alltid forferdelig etter at jeg har sjekket Instagram, og det er derfor jeg har valgt å komme meg litt vekk fra det nå, forteller 25-åringen åpenhjertig til motemagasinet.