REDD: Selena Gomez uttalte nylig at paparazzifotografer «skremmer» henne. Nå går den sårbare videoen som en farsott på Twitter. FOTO: Scanpix
REDD: Selena Gomez uttalte nylig at paparazzifotografer «skremmer» henne. Nå går den sårbare videoen som en farsott på Twitter. FOTO: ScanpixVis mer

Selena Gomez

– Dere skremmer meg

Selena Gomez med bønn til paparazziene.


TOPP: Selena Gomez fikk sin første TV-rolle allerede som 11-åring, da hun dukket opp i «Barney & Friends» (hvor hun forøvrig ble kjent med sin fremtidige bestevenninne Demi Lovato).

Siden den gang har det bare ballet på seg: Den talentfulle brunetten har spilt i titalls filmer, og gitt ut to album og femten singler.

I tillegg har privatlivet hennes skapt hyppige overskrifter – og spesielt stor interesse er det rundt stjernens turbulente forhold med Justin Bieber.

LES OGSÅ: Videoen av Khloé Kardashians kjæreste ryster fansen

Duoen har vært av og på siden 2011, og ble nok en gang gjenforent i fjor etter at det ble kjent at Selena hadde gjennomgått nyretransplantasjon på grunn av alvorlig sykdom.

Nå skal det unge paret ha lagt forholdet midlertidig på is, men dét betyr selvfølgelig ikke at fansen og mediene ikke lenger er nysgjerrige.

Heller tvert imot.

LES OGSÅ: Emma Roberts viste seg frem med sjokkrosa hår

Denne uken ble Selena forfulgt av paparazzi og bombardert med spørsmål om Justin – og til slutt så den tidligere «Wizards of Waverly Place»-skuespillerinnen seg nødt til å komme med en sårbar bønn til fotografene.

Se klippet over!

– Kan jeg få resten av dagen alene? Dere skremmer meg litt, sier Selena i et klipp som nå florerer på nettet.

Den aktuelle fotografen svarer at konkurransen er hard i bransjen, og at hun derfor må få tatt bildene sine, hvorpå stjernen svarer med et spakt «OK, unnskyld» før hun setter seg i bilen sin og kjører avgårde.