Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Justin Bieber

- Den er inspirert av Michael Jackson

Justin Bieber skal fremføre en splitter ny låt på søndag. Hør en smakebit.Søndag 21. november vil verden få høre en helt ny låt fra tenåringssensasjonen Justin Bieber (16).

Justin er blant de mange store artistene som skal underholde da årets American Music Awards går av stabelen og tenåringsidolet har nå avslørt at han vil debutere en splitter fersk låt på scenen.

16-åringen avslørte nyheten da han var gjest på radioprogrammet til Ryan Seacrest onsdag 17. november og innrømmet samtidig at låta er inspirert av den avdøde poplegenden Michael Jackson.

- Jeg vet ikke om dere har hørt det enda... Jeg skal fremføre "Pray". Det er en veldig oppmuntrende sang, veldig motiverende. Den kommer definitivt rett fra hjertet. Den er veldig vakker. Jeg tenkte definitivt på Michaels [Jackson, red.anm.] "Man in the Mirror" når jeg skrev den, forklarte tenåringsidolet.

Låta, som er hentet fra Justins kommende album, "My Worlds Acoustic", lekket på nett fredag, men har nå blitt fjernet fra de fleste YouTube-kanaler.

Justin Bieber er nominert for fire priser på den gjeve musikkprisutdelingen som går av stabelen på Nokia Theatre i Los Angeles den 21. november.

Se de nominerte og stem på din favoritt her!

Hør en smakebit av "Pray"

Foto: All Over Press Vis mer
Foto: All Over Press Vis mer