ER FORHOLDET OVER? Fansen spekulerer i om Danielle Campbell og Louis Tomlinson har slått opp etter utroskapsrykter. Foto: Splash News
ER FORHOLDET OVER? Fansen spekulerer i om Danielle Campbell og Louis Tomlinson har slått opp etter utroskapsrykter. Foto: Splash NewsVis mer

| Louis Tomlinson

Danielle Campbell: Beskyldes for å være utro

Er eventyret om Danielle Campbell og Louis Tomlinson over?

TOPP.NO: Da Louis Tomlinson (25) hadde bursdag i desember, delte kjæresten, Danielle Campbell (21), et supersøtt bilde av de to sammen. Men nå beskylder fansen den mørkhårede skjønnheten for å være utro mot One Direction-sangeren. 

Og de mener hun har en fling med selveste Gregg Sulkin (24)!

LES OGSÅ: Kylie Jenner slutter å skrive på appen sin etter at sextips-post ble sluppet

Bilder av det som visstnok er Danielle som går hånd i hånd med ekskjæresten til Bella Thorne florerer på nettet for tiden — og får fansen til å se rødt. Selv om det overhodet ikke er mulig å se at det faktisk er noen av de to unge stjernene på bildet. 

Danielle og Louis, aka #Louinelle, ryktes derfor å være historie, bare ett år etter at de to offisielt ble sammen

LES OGSÅ: Demi Lovato i armene til ny kjekkas — og han er VELDIG lik eksen!

I tillegg har det dukket opp en video av Gregg som fester på nyttårsaften, der flere fans bestemt mener man kan se Danielle nederst i høyre hjørnet. 

I've felt better ! Hello 2017!!

Et bilde publisert av Louis Tomlinson (@louist91)


På toppen av det hele delte Louis en selfie på Instagram der han innrømmer at starten på det nye året var tøff: 


Men med tanke på at den britiske sangeren mistet moren sin i desember på grunn av kreft, er det kanskje mer sannsynlig at dét er grunnen til den nedstemte instaposten.