TILSVAR: «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner har tatt bladet fra munnen etter at hun ble beskyldt for rasisme. FOTO: Scanpix
TILSVAR: «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner har tatt bladet fra munnen etter at hun ble beskyldt for rasisme. FOTO: Scanpix Vis mer

Sophie Turner

Beskyldt for å være rasistisk i ny video

Slik svarer «GoT»-stjernen på kritikken.


TOPP: «Game of Thrones» ble umiddelbart en hit da det for første gang rullet over skjermen i 2011.

Så langt har publikum fått se både triumfer, tragedier, hat og kjærlighet i forfatter George R. R. Martins unike univers.

Sesong syv av serien slippes i sommer.

Sukk, vi kan nesten ikke vente med å få et gjensyn med karakterene – men enn så lenge nøyer vi oss med å følge livene til skuespillerne som portretterer dem.

LES OGSÅ: 7 ting vi vet skjer i den kommende «13 Reasons Why»-sesongen

En av publikumsfavorittene har i lang tid vært Sophie Turner, både som seg selv og i form av rollefiguren Sansa Stark.

Den siste uken har det dog stormet ganske kraftig rundt 21-åringen.

Hun ble nemlig beskyldt for å bruke ordet «n*****» i en Instagram-video en kompis av kjæresten, artist Joe Jonas, la ut nylig.

I videoen er trekløveret på et treningssenter, og da Joes kompis retter kameraet mot Sophie, kan det høres ut som at hun sier «What's up, my n*****».

LES OGSÅ: Kritikken hagler etter at Kendall stilte opp på denne forsiden

Nå har stjernen gått ut mot anklagene, og avvist at hun brukte et rasistisk ord.

– Jeg sa «mother**kers» i en video, ikke ordet jeg blir beskyldt for å si. Jeg er veldig lei meg og frustert over at noen tror på det. Det er avskyelig, og ikke noe jeg noensinne ville gjort, sa skjønnheten til E! News.

Vi i TOPP synes det er så fint at Sophie faktisk avkrefter ryktene i stedet for å la stormen blåse over av seg selv, og at hun gjør det klart og tydelig at det er avskyelig å bruke rasistiske ord.

(Altså, selvfølgelig er det avskyelig, men det kan aldri sies nok ganger – right?)

Go, queen. GOOOOO.