EKSPERIMENTELL STJERNE: Bella Thorne er ikke redd for å teste ut nye ting når det kommer til sminke og hår. Foto: Reuters
EKSPERIMENTELL STJERNE: Bella Thorne er ikke redd for å teste ut nye ting når det kommer til sminke og hår. Foto: ReutersVis mer

| Bella Thorne

Bella Thorne: Sjokkerer med rar sminketrend

Disney-stjerne Bella Thorne får kritikk for sitt siste påfunn.

TOPP.NO: Ny dag, nye påfunn fra Bella Thorne (19). Disney Channel-stjernen har det siste året latt det gå sport i å stadig overraske fansen med elleville hårfarger og eksperimentelle sminkevarianter. 

I tillegg er ikke Bella redd for å sjokkere ellers. Hun har flørtet seg gjennom en rekke kjekke stjerner (les: Gregg Sulkin, Tyler Posey, Charlie Puth) de siste månedene, stilt opp i det kontroversielle magasinet Playboy og droppet undertøyet på den røde løperen.

LES OGSÅ: Sjekk den latterlig dårlige voksfiguren av Beyoncé som sprer seg på nettet

Men det siste hun nå opplever å få kritikk for fra fansen, er en smule overdreven bruk av highlighter. 

For det er jo ingen tvil om at highlighter er det hotteste å bruke for tiden, men de siste bildene av «Shake It Up»-skuespilleren viser en litt annerledes vri på sminketrenden. 

LES OGSÅ: Den skikkelig ekle traileren for sesong 7 av «Pretty Little Liars» har blitt sluppet

Den rødhårede skjønnheten har nemlig overøst ansiktet og brystet med skimrende glitter, og selv nesetippen hennes er fullstendig glinsende. 

Foto: [email protected] Vis mer

Foto: [email protected] Vis mer

SØSTRENE THORNE: Bella (til høyre) med storesøster Dani. Foto: [email protected] Vis mer


Men det er ikke tvil om at fansen har delte meninger om highlighteren. De fleste skriver at de synes det ser magisk ut, men flere har også uttrykt en viss skepsis: 


Hva synes du om sminkelooken med glitter i ansiktet? Yay eller nay?