AVLYSTE TURNÉ: Det spekuleres heftig i hva som førte til at Justin Bieber valgte å droppe resten av konsertene på «Purpose»-turneen sin. FOTO: Scanpix
AVLYSTE TURNÉ: Det spekuleres heftig i hva som førte til at Justin Bieber valgte å droppe resten av konsertene på «Purpose»-turneen sin. FOTO: Scanpix Vis mer

Justin Bieber

Avlyste han turneen for å starte menighet?

Justin kommenterer ryktene.


TOPP: Denne uken ble det kjent at Justin Bieber avlyser resten av «Purpose»-turneen sin.

Siden mars i fjor har han spilt 150 konserter og besøkt hele seks kontinenter – men de siste elleve konsertene blir altså ikke noe av.

«På grunn av uforutsette omstendigheter kommer Justin Bieber til å avlyse resten av turneen. Justin elsker fansen sin, og hater å skuffe dem», lød uttalelsen som kom på mandag.

LES OGSÅ: Robert Pattinson ble utvist fra skolen på grunn av porno-salg

I ettertid har det selvfølgelig blitt heftig spekulert i hva som egentlig førte til at popstjernen tok et såpass drastisk valg.

Er det fordi han trenger en pause, både fysisk og psykisk? Eller vil han kanskje satse på en annen karriere?

Sistnevnte er kanskje den mest populære teorien – og den andre karrieren mange mente at Justin ville gå for, var å starte sin egen menighet.

LES OGSÅ: Nå åpner Louis Tomlinson seg som «Larry»-romanseryktene

Gullstrupen forteller titt og ofte om troen sin, både i forbindelse med konserter og på sosiale medier, og har flere tatoveringer som er dedikert til nettopp dét.

Nå har han likevel avslørt det ikke har noe med turné-stoppen å gjøre.

Da TMZ nylig spurte Justin om han avlyste de resterende konsertene av «religiøse grunner», svarte han nemlig med et tydelig nei.

OK, da vet vi det – men vi må innrømme at vi fortsatt er litt nysgjerrige...