POPULÆR GJENG: Vi har blitt godt kjent med (f. h.) Jughead, Betty, Archie og Veronica i løpet av de siste to «Riverdale»-sesongene. Nå er enda en på vei. FOTO: Scanpix
POPULÆR GJENG: Vi har blitt godt kjent med (f. h.) Jughead, Betty, Archie og Veronica i løpet av de siste to «Riverdale»-sesongene. Nå er enda en på vei. FOTO: ScanpixVis mer

Riverdale

Alt vi vet om sesong 3 av «Riverdale»


TOPP: Andre sesong av «Riverdale» er ikke ferdig enda, men vi gleder oss allerede til sesong tre.

Jepp, denne uken ble det kjent at vi faktisk får enda en sesong (var noen egentlig i tvil?) – og nå har vi samlet all informasjonen vi har om det neste «Riverdale»-kapittelet.

Sjekk det ut under!

Denne saken ble først publisert hos ViUnge.dk.

LES OGSÅ: Denne urovekkende festival-videoen sjokkerer verden

Når starter tredje sesong?

Innspillingen starter i juli – i fjor begynte den i juni, og da kom første episode ut i oktober. Med dét i bakhodet, antar vi at neste sesong blir sluppet på omtrent samme tid i år; mellom september og november.

Hvem av skuespillerne er med i tredje sesong?

Flere av stjernen har lagt ut bilder og Twitter-meldinger hvor de jubler over at enda en sesong er på vei, så det ser – heldigvis – ut til at de kjente og kjære karakterene er med videre.

Dét inkluderer blant annet Archie (KJ Apa), Jughead (Cole Sprouse), Betty (Lili Reinhart), Veronica (Camila Mendes), og FP Jones (Skeet Ulrich).

LES OGSÅ: Så mye tjener Millie Bobby Brown på «Stranger Things»

Hva handler tredje sesong om?

Både første og andre sesong startet med et mord, så det overrasker oss ikke om også tredje sesong dreier seg om noe lignende. Utover dét har Skeet Ulrich hintet om at Jugheads mor kommer tilbake til Riverdale – noe som garantert skaper drama.

I tillegg svirrer ryktene om at vi, endelig, kommer til å finne ut hvem Black Hood faktisk er.

Pjuh – vi gleder oss!