DRØMMETYDNING: Man kan ofte bli litt forvirret av drømmene sine – for hva betyr de egentlig? FOTO: Scanpix
DRØMMETYDNING: Man kan ofte bli litt forvirret av drømmene sine – for hva betyr de egentlig? FOTO: ScanpixVis mer

drømmer

Dette betyr drømmene dine

Har du for eksempel drømt at du dukker opp på skolen – naken?

TOPP: Har du noen gang lurt på hva drømmene dine egentlig betyr? Vi også!

Og vi drømmer jo sinnsykt mye rart. Det vi i TOPP synes er verst, må være drømmene om eksene våre, i alle fall om vi har fått oss ny kjæreste – æææ.

Kanskje du har hatt et skikkelig mareritt hvor du endte opp naken foran hele skolen (nesten som i «Bring It On»-filmene…), eller har du drømt at du er på vei til å drukne?

Uansett hva du har drømt: Det kan bety noe helt annet enn det du tror! Under finner du noen av tydningene.

LES OGSÅ: 4 teorier om neste sesong av «13 Reasons Why»

Nakenhet: Om du har drømt at du har gått på skolen/jobb i bare buksa eller toppen, kan det faktisk være et positivt tegn på at du er klar til å være deg selv 100 prosent rundt andre mennesker.

Det kan også være så enkelt som et ønske om å skifte klesstil!

Du rekker aldri toget eller bussen: Ifølge drømmetydningseksperten Patricia Garfield representerer en slik drøm at man ønsker å nå et bestemt mål eller at du føler du henger etter med for eksempel jobb-/skolerelaterte oppgaver. Det har Side2 tidligere skrevet.

Død: Har du noen gang drømt at en av dine nærmeste har dødd? Det kan være et symbol på at du nå har gitt slipp på en stor byrde i livet ditt, og er klar for å gå videre.

LES OGSÅ: Disse stjernene kapret nesten rollen som «Hanna Montana»

Sirkus: Drømmer du om sirkuslivet, kan det bety at du mangler lek og glede i hverdagen.

Hevn: En hevnlysten drøm kan bety at du ikke får uttrykt deg selv ærlig og impulsivt.

Fly: Har du drømt at du har kunnet fly, er ofte symbolisert med å flykte fra maset i hverdagen.

Knuse: Knuser du noe viser, dette at du er under mye press. Du må ta en avgjørelse med en gang så presset skal bli mindre. Det kan også være en oppfordring om å få ut aggresjonen din og ikke samle den opp.

LES OGSÅ: Superviktig å vite: Vasker du deg egentlig riktig nedentil?

Drukne: Har du våknet av du drukner i drømmen din? Da kan det bety at du har personlige forhold som er vanskelige å håndtere.

Vann er nemlig et bilde på følelser, mens havet er et symbol på det ubevisste.

Du er utro mot kjæresten: I følge drømmetyder Astri Hognestad, handler det ofte om at forholdet du lever i trenger å utvikles mer.

– Et eller annet føles for trangt. Kanskje det er partnerens holdning til deg, eller din egen holdning til forholdet. Kanskje dere binder hverandre for mye følelsesmessig. Kanskje det er for lite frihet, slik at dere for eksempel ikke lar hverandre ha tankene for seg selv, men skal vite absolutt alt som foregår i hodet til partneren. Det blir ufrihet av slikt, og da kan slike drømmer om utroskap oppstå, sier Hognestad til KK.no.