HAR ÉN TING TIL FELLES: En observant fan har oppdaget en crazy link mellom julefilmen "Alene hjemme" og tv-serien "Friends". Foto: Scanpix
HAR ÉN TING TIL FELLES: En observant fan har oppdaget en crazy link mellom julefilmen "Alene hjemme" og tv-serien "Friends". Foto: ScanpixVis mer

| Friends

Dette har «Friends» og «Alene hjemme» til felles

Det er en crazy link mellom julefilmen og den populære tv-serien.

TOPP.NO: Har du noen gang nevnt den klassiske julefilmen «Alene hjemme» og den ikoniske tv-serien «Friends» i samme åndedrag før? Nope, ikke vi heller. 

Men tydeligvis er filmen og tv-showet linket sammen på den mest crazy måten. En veldig observant fan har nemlig oppdaget at det huset Monica og Chandler kjøper i en av episodene er det samme huset som Kevin og hans uoppmerksomme familie bor i. 

LES OGSÅ: Dette hatet «Friends»-skuespillerne med serien

Jepp, det er faktisk helt sant. Og bevisene har fanen samlet i en video som du kan se nedenfor. Blant annet kan man kjenne igjen husene i gata rundt. 

Filmen er fra 1990, og episoden av «Friends» kom i 2004, så det spekuleres i om det har blitt brukt scener fra filmen som utsikten man ser fra turtelduenes nye hus — og sånn ser det ut til at de faktisk kjøper McCallisters gamle hus. 

LES OGSÅ: 9 grunner til at historien i «Alene hjemme» ikke gir mening

Fortsatt ikke overbevist? Sjekk ut de avslørende bildene i videoen:


Kilde: Vi Unge