Instagram
BLIR SPILLKARAKTER: Sangstjernen Ariana Grande får sin egen spillfigur i et populært mobilspill. SipaUSA

Nå blir hun tegneseriefigur

Ariana Grande får sin egen karakter i et populært mobilspill.

TOPP.NO: Det er ikke første gang at du kan støte på en superstjerne i et mobilspill. Blant annet har Kardashian/Jenner-jentene gjort det stort med sine populære spillapper, Dinsey-stjernen Zendaya har lansert sin egen app, og nå kan du altså snart få spille med Ariana Grande (23) som karakter. 

Den søte sangfuglen annonserte nyheten på Instagram-kontoen sin, og røpet at hun dukker opp som en spillfigur i populære Final Fantasy Brave Exvius, et mobilspill brunetten selv er fan av ifølge Gamereactor.

LES OGSÅ: Denne frokosten skal gjøre deg smartere

Karakteren hennes er inspirert av «Dangerous Woman»-outfiten den tidligere Nickelodeon-stjernen rocker på albumcoveret. Med andre ord en åletrang latekskjole og kaninører. Og passende nok heter også spillfiguren hennes like greit «DW».

De magiske evnene til den søte karakteren til Ari, er å kaste forbannelser og bruke sangstemmen sin som en helt spesiell kraft

LES OGSÅ: Tyga bruker nakenbilde av Kylie Jenner på coveret av ny singel


Sjekk så søt spillfiguren hennes, «DW»,er! <3


Final Fantasy Brave Exvius er opprinnelig et japansk spill, men ble sluppet i Norge i sommer, og du kan laste det ned til både iOS og Android. Yay!

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger