FLØRT: Med små enkle triks, er det mer sannsynlig å holde sammen. FOTO: Scanpix
FLØRT: Med små enkle triks, er det mer sannsynlig å holde sammen. FOTO: Scanpix Vis mer

Slik varer det

Du har kapret crushet, hva nå?

Slik holder dere sammen <3

TOPP: Det finnes vel ingen bedre følelse enn når crushet ditt har deg som crush? <3 Sukk...

LES OGSÅ: Derfor kan Justin Bieber havne i fengsel

Har dere blitt et par, er det bare å nyte forelskelsen og kjærligheten. Men hvordan holder dere sammen?

1. Tid sammen! Fortsett å dra på dater og planlegg morsomme ting.

2. .. Men vær også fra hverandre. Hvis du ønsker at forholdet skal vare, er det sjelden en god idé å være helt oppå hverandre 24/7. Ha tid til å savne hverandre og være med vennene deres.

3. Prate sammen. Ja, det gjør dere nok fra før, men prat om ting som er vanskelig også. Hvis du er plaget med noe, få det ut før du plutselig eksploderer. Bare pass på at du ikke har et problem å ta opp hver gang dere er sammen.

4. Få kontroll på sjalusimonsteret. De fleste blir sjalu, noen mer enn andre. Les tips og triks for å få kontroll på sjalusien, så ikke den ødelegger forholdet deres.

5. Planlegg fremover, men ikke for langt. Det kan virke litt "mye" når man snakker om å være sammen for alltid og bli gamle sammen, men det er bare fint å planlegge neste helg eller planene deres for i sommer.

6. Ha det gøy sammen! Når dere blir kjærester er det fort gjort å alltid møtes hjemme hos en av dere, kose og se film. Noe som er såå koselig, men husk også å komme dere ut, gjør morsomme ting og le masse! Mange mener at dette er limet i et forhold.


Lykke til! <3

LES OGSÅ: Forelsket i flere? Slik velger du..