selena gomez
SINGEL STJERNE ELLER IKKE? Et av de siste bildene Selena Gomez har delt på Instagram får fansen til å spekulere i om hun faktisk er sammen med The Weeknd. NTB Scanpix

Selena Gomez: Betyr dette at hun er singel igjen?

Superstjernens bilde på Instagram har satt i gang spekulasjoner blant fansen.

TOPP.NO: Natt til mandag gikk Super Bowl av stabelen i USA, og også store Hollywood-stjerner benket seg foran tv-skjermen for å følge den spennende amerikanske fotball-festen.

Selena Gomez knipset seg selv med flere venner på Instagram Stories, og vi kan sååå relatere oss til sangfuglen i bildet.

LES OGSÅ: Justin Biebers dans i ny reklame får hele verden til å smile

I blinkskuddet kan man nemlig se at skjønnheten henger med tre forelskede par, og hun gjør et nummer av å være den eneste uten en kjæreste i bildet. 

Selv om bildet helt sikkert bare skal gjøre en morsom greie ut av det å være tredje hjulet på vogna (eller i realiteten det sjuende hjulet på vogna), så får det både oss og resten av fansen til å stusse.

LES OGSÅ: Kim Kardashian røper at hun har en (veldig!) merkelig vane i senga

For er dette egentlig en måte for Selena å vise at hun faktisk er singel? Eller er det et hjertesukk fordi hun savner flørten The Weeknd, aka Abel Tesfaye, som hun kobles til for tiden?


Det er jo ikke tvil om at den smellvakre brunetten og kanadieren har tilbrakt mye tid sammen i det siste, men samtidig er det flere som fortsatt mistenker at flingen deres er et PR-stunt

Vi krysser i hvert fall fingrene for at ikke det siste er sant. #Abelena <3

LES OGSÅ: Gigi Hadid beskyldes IGJEN for å være rasist

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger