kim kardashian, kanye west, north, saint
KIM KARDASHIAN: Stjernen har allerede to barn med ektemannen Kanye West, North og Saint, men ønsker seg egentlig et tredje barn i tillegg. Splash News

Kim Kardashian: Stjernen kan dø om hun får et barn til

Derfor risikerer realitystjernen livet sitt om hun blir gravid igjen.

TOPPGIRL.NO: Kanskje har du allerede fått med deg at Kim Kardashian (36) har vurdert å få et tredje barn ved hjelp av surrogatmor?

Grunnen skal nemlig være at stjernen risikerer livet sitt om hun blir gravid igjen. 

LES OGSÅ: Her tvinger Kendall Jenner programleder James Corden til å spise sæd

Kim har ifølge People lidd av den skremmende sykdommen Placenta Accreta (fastvokst morkake) og måtte visstnok gjennom tre operasjoner før hun kunne bli gravid for andre gang. 

Dette gjør det veldig risikabelt for tobarnsmoren å skulle føde et tredje barn, og hun tok opp det vanskelige temaet i en episode av «Keeping Up With The Kardashians».

LES OGSÅ: Iggy Azalea nevnte vaginaen sin i takketale — alle i salen fikk hakeslepp

— Selvfølgelig vil jeg ha mitt eget barn, men jeg vet ærlig talt ikke om kroppen min kommer til å takle det, sier Kim til søsteren Kourtney, og gynekologen til stjernen advarer henne:

— Du kan ikke vite om du får samme problem som blir enda mer alvorlig denne gangen. Man tar en risiko. Det finnes tilfeller hvor fastvokst morkake handler om liv eller død, sa hun og moren, Kris Jenner, legger til:

— Du kan faktisk blø i hjel. 

Men selv om Kim ønsker seg et tredje barn i tillegg til North og Saint, er hun usikker på så bruke en surrogatimor som metode:

— Båndet mitt med barna mine er så sterkt. Min største frykt om jeg bruker surrogati, er om jeg vil elske [barnet] like høyt? Det er det jeg tenker aller mest på. 

 

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger