Joe Jonas
JOE JONAS: DNCE-sangeren kobles nå til en av stjernene i suksesserien "Game of Thrones". Rex Features

Joe Jonas: Dater han «GoT»-stjernen?

Satt med armen rundt skuespilleren fra «Game of Thrones» på MTVs EMA i helgen.

TOPPGIRL.NO: Mye har skjedd på kjærlighetsfronten for stjernene i helgen! Ikke bare har Hailey Baldwin sparket i gang daterykter da hun ble observert med en av kjekkasene i 5 Seconds of Summer, men også Joe Jonas (27) kobles nå til en stor skuespiller. 

LES OGSÅ: 9 ting du må vite om brystvorter

DNCE-sangeren har nemlig tilbrakt MYE tid med «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (20) den siste tiden, og under helgens MTV EMA ble han tatt bilde av med armen rundt den blonde skjønnheten. 

Se bildene lenger ned i saken.

På et av bildene som ble tatt ser det i tillegg ut som at Sophie, som spiller Sansa Stark i den populære tv-serien, er på vei til å kysse den 7 år eldre sangeren. 

DNCE opptrådde selv under det fasjonable showet i Rotterdam i Nederland, men Joe hadde likevel tid til å se litt av underholdningen sammen med blondinen.

LES OGSÅ: Gigi Hadid ble kalt "lav og feit" hos stor designer

Det blir i så fall ikke første gang 27-åringen kobles til stor stjerner. Den tidligere Jonas Brothers-sangeren har datet Taylor Swift, Demi Lovato og Gigi Hadid, og fortalte nylig at han mistet jomfrudommen til en «Twilight»-skuespiller.
Som sagt har Sophie og Joe tilbrakt mye tid sammen. De feiret blant annet Halloween sammen, og Joe har fotobombet flere bilder som er tatt av «GoT»-skjønnheten.


Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger