brooklyn beckham, sofia richie
OBSERVERT PÅ BOWLING-DATE: Brooklyn Beckham og Sofia Richie har kost seg i hverandres selskap i helgen. NTB Scanpix

Brooklyn Beckham: På date med eksen til Justin

Disse bildene får fans til å tro at Brooklyn Beckham er på flørter'n med modellen.

TOPP.NO: Vennskapelig bowlingkveld eller het date mellom to av de hotteste stjernene i Hollywood for tiden? Det er ikke så greit å vite, men det er i hvert fall sikkert og visst at Brooklyn Beckham (17) og Sofia Richie (18) trives i hverandres selskap!

I helgen ble det knipset bilder av kjendissønnen og blondinen på en hyggelig bowlingkveld i London — og fansen spør seg om det kan være noe mer mellom vennene?

LES OGSÅ: Sofia Richie kopierte Kylie Jenner sin tatovering

De to unge stjernene har tross alt endel til felles. Begge to har mildt sagt kjente foreldre, Sofias far er musikeren Lionel Richie og Brooklyns foreldre er ingen ringere enn fotballspiller David Beckham og tidligere Spice Girls-medlem Victoria Beckham, og er vant til å vokse opp med paparazzi som fotfølger dem.

I tillegg har begge to nettopp kommet videre fra turbulente brudd i høst. Brooklyn avsluttet jo sitt forhold med skuespillerkjæresten Chloë Grace Moretz omtrent på samme tid som Sofias fling med Justin Bieber tok slutt.

LES OGSÅ: Justin Bieber gjemte en VELDIG intim ting i bilen han har solgt

Når det er sagt, har de to vennene kjent hverandre i lang tid — og det behøver slett ikke være noe mer mellom dem. Men de hadde unektelig vært et søtt par!

sofia richie, brooklyn beckham
PÅ BOWLINGDATE: Sofia Richie (med ryggen til) og Brooklyn Bekcham koste seg med et slag bowling i London i helgen. Xposure

brooklyn beckham, sofia richie
ANKOM HVER FOR SEG: Både Brooklyn og Sofia hadde vært på Wonderland Magazine-fest før de møttes på bowlinghallen. Xposure

Sofia Richie, Brooklyn Beckham
KUL STJERNE: Sofia Richie rocket joggebukse med hæler og store gullringer i ørene på bowling-daten med Brooklyn Beckham. wenn.com

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger