Anwar Hadid
GJØR SOM MODELLSØSTRENE: 17 år gamle Anwar Hadid har blitt ansiktet utad for Hugo Boss. Splash News

Anwar Hadid: Har han fått seg kjæreste?

Den nye flammen til Gigi og Bellas lillebror skal tidligere ha datet Justin Bieber.

TOPP.NO: Nytt år, ny kjæreste. I hvert fall kan det virke sånn for Anwar Hadid (17). Kjekkasen og modellspiren, som går i fotsporene til sine berømte storesøstre Gigi (21) og Bella (20), kobles nå til skuespiller Nicola Peltz (22).

Og den søte blondinen som visstnok har en greie med 17-åringen, skal ifølge sladderpressen ha datet selveste Justin Bieber (22) i fjor vår. Selv om vi tror det bare er rykter, er det uansett ingen tvil om at skjønnheten kjenner mange av de hotteste unge stjernene i Hollywood i dag.

LES OGSÅ: Fansen raser mot Bella Thornes nye flamme

Den tidligere «Transformers»-stjernen har blant annet dukket opp i musikkvideoen til Zayn Maliks hitlåt «It's You», og vi tenker med én gang at det kanskje er slik Anwar fikk øynene opp for henne — kanskje er det Gigi som har spleiset dem? Hun er tross alt Zayns kjæreste og Anwars storesøster!

Anwar og den 4,5 år eldre filmstjernen har i hvert fall blitt sett sammen mye i det siste, og det er ingen tvil om at de to trives i hverandres selskap. De holder hender når de rusler ute på gaten, hun sitter på fanget hans på alle fester de er på for tiden og en Snapchat-video viser dem dele et lidenskapelig kyss på nyttårsaften:


LES OGSÅ: Dette svarte Bella Hadid på klinebildene av The Weeknd og Selena Gomez

Vi venter likevel i spenning på å få en bekreftelse på at dette er mer enn bare vennskap. De to har flere felles venner, inkludert en annen ekskjæreste av Justin; Sofia Richie, og har mange grunner til tilbringe så mye tid sammen.

Sofia Richie, Nicola Peltz
GODE VENNER: Sofia Richie er god venninne med Nicola Peltz, selv om hun har blitt koblet til Sofias eks Justin Bieber. Splash News


Men vi unner virkelig Hadid-søskenflokkens yngste medlem å ha fått seg en kjæreste i det nye året, så vi krysser fingrene for at ryktene stemmer. Yay!

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger