piateed, topptube, kjendiscrush
CRUSHER PÅ KJENDISER: Youtuber Piateed var ivrig fangirl i tenårene, og i sin nyeste video på TOPPtube ramser hun opp topplisten. Taylor Lautner, Zac Efron og Justin Bieber var seff på lista! Topptube

Søte stjerner: Her er hennes topp 15 kjendiscrusher

Er din drømmebae på lista til Piateed?

TOPP.NO: Å ha en seriøs crush på en eller flere kjendiser kan vel de aller fleste skrive under på at de har hatt i løpet av livet sitt — det er egentlig nesten litt obligatorisk å være fangirl når man vokser opp. 

Og humordronning Piateed (aka Maria Stavang), som er en av Norges største youtubere med sine hysteriske videoer, er slettes ikke noe dårligere. Faktisk har hun hatt så mye som 15 kjendiscrusher på én gang!

LES OGSÅ: Dette må du vite før du dater en fangirl

I sin nyeste video på YT-kanalen vår TOPPtube røper hun topplisten med stjerner hun har siklet — en liste hun skrev da hun var 17 år! Og vi kan skrive under på at flere av dem er folk vi har hatt på vår liste og...

Og selvfølgelig har hun et par kjekkaser på listen som har vært folk sine kjendiscrush i mange, mange år. Grunnen? De begynner å bli litt gamle. Lol!

LES OGSÅ: Dette tror svenskene at «SKAM»-ordene betyr

Sjekk ut listen hennes her — er noen av dine kjendiscrusher blant de hun nevner?

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger